MY COVENANT

Legal

Privacy policy

Δήλωση Ιδιωτικού Απορρήτου

Η διαχείριση και η συντήρηση του παρόντος ιστοτόπου πραγματοποιείται από την κοινοπραξία δικτύων τοπικών και περιφερειακών αρχών του Ευρωπαϊκού Γραφείου του Συμφώνου των Δημάρχων, με επικεφαλής την Energy Cities και την Climate Alliance και μέλη τις CEMR, EUROCITIES, FEDARENE και ICLEI Europe.

Αποποίηση νομικής ευθύνης

Οι συντάκτες αναλαμβάνουν την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας. Δεν αντικατοπτρίζει απαραιτήτως τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση Δημιουργικότητας και Καινοτομίας ούτε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στην παρούσα.

Γενική πολιτική δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εμπιστευτικά και δεν θα γνωστοποιηθούν σε τρίτους χωρίς τη συναίνεσή σας, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ) της ΕΕ.

Πολιτική δεδομένων «MyCovenant»

Για τους Υπογράφοντες και τα άλλα μέλη του Συμφώνου των Δημάρχων θα πρέπει να παρέχεται πρόσβαση στην προστατευμένη με κωδικό πρόσβασης ενότητα «MyCovenant» της ιστοσελίδας.

Παρακαλείστε να ανατρέξετε εδώ για την πλήρη πολιτική δεδομένων σχετικά με το MyCovenant.

Πώς μπορείτε να ελέγξετε τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας σας;

Μόνο εσείς μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζονται τα στοιχεία επικοινωνίας σας στον ιστότοπο του Ευρωπαϊκού Συμφώνου των Δημάρχων, με τον εξής τρόπο:

  • Όποτε σας ζητείται να συμπληρώσετε το προφίλ σας στην περιοχή των μελών, αναζητήστε το πλαίσιο που μπορείτε να επιλέξετε, για να επισημάνετε ότι θέλετε αυτά τα στοιχεία να εμφανίζονται στον ιστότοπο του Ευρωπαϊκού Συμφώνου των Δημάρχων.
  • Εάν έχετε προηγουμένως συμφωνήσει να εμφανίζονται τα προσωπικά σας στοιχεία, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή, καταργώντας την επιλογή από το(α) αντίστοιχο(α) πλαίσιο(α).

 

Βεβαιωθείτε ότι μας ενημερώνετε για τις επιθυμίες σας για κάθε στοιχείο επικοινωνίας που μας κοινοποιείτε.

Πώς μπορείτε να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία;

Μπορείτε να ενημερώσετε ή να διαγράψετε τα δεδομένα σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει απλώς να συνδεθείτε στο εξωδίκτυο και να αλλάξετε αναλόγως το προφίλ σας (στην ενότητα «Ο λογαριασμός μου» > «Η ομάδα μου»).

Οι συνδρομητές στους καταλόγους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας μπορούν να τερματίσουν τις συνδρομές τους μέσω ενός συνδέσμου που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε email το οποίο αποστέλλεται από τον ιστότοπο eumayors.eu.

Πώς διασφαλίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Δεσμευόμαστε για τη διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων. Για την αποτροπή της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή της γνωστοποίησης δεδομένων, έχουμε θέσει σε εφαρμογή κατάλληλες συμβατικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες, με στόχο τη διαφύλαξη και την προστασία των πληροφοριών που συλλέγουμε online.

Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους ασφάλειας, όπως η κρυπτογράφηση και η ελεγχόμενη πρόσβαση. Δεν κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους χωρίς την πρότερη συναίνεσή σας.

Ιδιωτικό απόρρητο των καταλόγων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας

Διατηρούμε καταλόγους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να ενημερώνουμε συνεχώς τους ενδιαφερόμενους και τους αρμοδίους σχετικά με σημαντικά θέματα, και απαιτείται από τα εν λόγω άτομα αίτημα συμπερίληψης στους εν λόγω καταλόγους.

Διαμορφώνουμε το λογισμικό του διακομιστή καταλόγων μας με τρόπο ώστε να μην κοινοποιούνται οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των συνδρομητών των καταλόγων μας σε οποιονδήποτε πέραν των προσώπων που έχουν εξουσιοδοτηθεί από εμάς. Δεν κοινοποιούμε καμία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει καταγραφεί από τον ιστότοπό μας.

Ωστόσο, δεν είμαστε ο δημιουργός αυτού του λογισμικού και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν αδυναμία του λογισμικού να διατηρήσει την ανωνυμία του συνδρομητή.

Αποποίηση νομικής ευθύνης

Κάθε χρήστης είναι υπεύθυνος για τα στοιχεία που συμπληρώνει στην περιοχή των μελών. Το περιεχόμενο του προφίλ σας το οποίο είναι ορατό στον ιστότοπο του Ευρωπαϊκού Συμφώνου των Δημάρχων αποτελεί αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στο εν λόγω προφίλ. Ως εκ τούτου, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τις ενέργειες τρίτων, το περιεχόμενο του ιστοτόπου τους ή οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την πολιτική ιδιωτικού απορρήτου μας

Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ή ερώτηση σχετικά με την παρούσα πολιτική ιδιωτικού απορρήτου, στείλτε μας email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.